Wie zijn wij

Alipha's Dierencentrum

Wij, de familie Timmermans, zijn een enthousiast stel met een hart voor dieren.

In april 2012 zijn wij gestart met Alipha’s Dierencentrum.

In juli 2022 begint een nieuw tijdperk. Onze dochter Yvette start samen met Peter Alipha’s Dierencentrum B.V. en Alipha’s Dierenpension B.V. Yvette Is het vaste gezicht voor onze locatie in Ysselsteyn. Zij heeft de MBO opleidingen Paraveterinair, Diergedrag & Ondernemen en HBO Diergezondheid & Management gevolgd. Peter zal vooral in Venlo zijn.

Onze gezamenlijke passie is werken met honden en mensen.

Ieder van ons heeft zijn eigen interesses welke wij vormgeven in ons bedrijf.

Samen hebben wij drie honden, twee kruising Husky/ American Indian Dog en één Husky. Daarnaast hebben wij nog een kat. Na 26 jaar Zwart Russische Terriërs een hele verandering qua ras. 

Nieuwsgierig geworden naar wie we zijn en wat we doen, kijk dan verder op onze website of maak een afspraak voor een gesprek en een eventueel bezoek aan een van onze bedrijven.

Bel of mail ons

Locatie Venlo

Locatie Ysselsteyn

Geef uw hond een heerlijke vakantie

Alipha's Dierencentrum

Onze doelstelling is bazen en honden nog meer plezier aan elkaar te laten beleven. Dit willen we bereiken door u nog meer duidelijkheid te geven over het gedrag van de hond en hoe dit gedrag zich ontwikkelt. Tijdens de cursussen proberen wij u inzicht te laten krijgen in de taal van uw hond en zijn gedragingen

Onze adres gegevens

Alipha’s Dierencentrum 

Peter & Lilian Timmermans
Auxiliatrixweg 21
5915 PN Venlo
Nederland