Jin Shin Jyutsu

Uw dier weer in balans

Jin Shin Jyutsu is een techniek vanuit de Japanse geneeskunde en is een duizenden jaren oude kunst om levensenergie te harmoniseren en energieblokkades in het lichaam op te heffen. Het is dus een manier om uw dier weer in balans te brengen.

Wat wordt er gedaan?
In een ontspannen omgeving zonder al te veel prikkels wordt de behandeling uitgevoerd. Door het plaatsen van handen op bepaalde plekken op het lichaam van de hond worden geblokkeerde energiebanenĀ  weer vrijgemaakt.

Jin Shin Jyutsu is een zachtaardige behandeling, er wordt geen druk uitgeoefendĀ  tijdens de behandeling. Het is voor de hond een ontspannen behandeling. Uw hond kan na de behandeling moe zijn. De ervaring leert echter dat een paar dagen na de behandeling de hond al kan veranderen in gedrag.

Bel of mail ons

Locatie Venlo

Locatie Ysselsteyn

Geef uw hond een heerlijke vakantie

Alipha's Dierencentrum

Onze doelstelling is bazen en honden nog meer plezier aan elkaar te laten beleven. Dit willen we bereiken door u nog meer duidelijkheid te geven over het gedrag van de hond en hoe dit gedrag zich ontwikkelt. Tijdens de cursussen proberen wij u inzicht te laten krijgen in de taal van uw hond en zijn gedragingen

Onze adres gegevens

Alipha’s DierencentrumĀ 

Peter & Lilian Timmermans
Auxiliatrixweg 21
5915 PN Venlo
Nederland